+381 (13) 235 26 15 etsntesla@etsntesla.edu.rs

Електротехничка школа

„НИКОЛА ТЕСЛА“

ПАНЧЕВО

РАСПОРЕД ЧАСОВА

ШКОЛСКА ГОДИНА 2022/2023

Распоред часова 2022/2023 (актуелни)

Распоред часова 2022/2023 (скраћени часови на 40 минута)

27. 10. и 28.10.2022.
ПРЕУЗМИТЕ ОВДЕ

Распоред часова 2022/2023 (стари)

26. 9 — 2. 10. 2022.
ПРЕУЗМИТЕ ОВДЕ

Распоред часова 2022/2023 (стари)

1. 9 — 25. 9. 2022.
ПРЕУЗМИТЕ ОВДЕ